Coaching

Je wilt de juiste keuzes maken, balans vinden, een gebeurtenis verwerken of iets in je leven veranderen. Maar soms kom je er zelf niet helemaal uit. Je weet niet precies wat je wilt in je leven, je mist voldoening of een gevoel van zingeving, je piekert veel of je kunt moeilijk loslaten. Coaching kan helpen om stappen te maken die je alleen niet maakt of kunt maken.

Bij coaching draait het om een compleet beeld te krijgen van wie je nu bent, ontdekken wat er dan mogelijk is en vervolgens in beweging te komen.

Coaching geeft je inzicht in wie je bent, wat je wil en hoe je daar komt. Door oefeningen en gesprekken leer je nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Een coach helpt je je doelen te verhelderen en leert je tot oplossingen te komen en hoe je je nieuwe doel blijvend kunt bereiken. Coaching is een vorm van professionele begeleiding op werk of persoonlijk vlak in een gelijkwaardige één-op-éénrelatie.

Je kunt met allerlei soorten hulpvragen terecht.
Ze kunnen werkgerelateerd zijn en kunnen te maken hebben met stressregulering, een dreigende burn-out of leiderschaps- of loopbaanontwikkeling. Coachvragen kunnen ook gaan over persoonlijke gedragsverandering: hoe kan ik assertiever worden, hoe word ik minder perfectionistisch of hoe leer ik mijn uitstelgedrag af?
Ook kun je een coachingstraject gebruiken voor levensvragen, bijvoorbeeld over zingeving, of rouw.

In 5 tot 10 sessies begeleid ik je bij het formuleren en behalen van jouw doelen. Daarbij is een gelijkwaardige relatie het uitgangspunt. Mijn aanpak is integratief gericht op de totale mens. Via concrete en ervaringsgerichte opdrachten maak jij je eigen wat je nodig hebt. Waardoor je privé en/of op je werk beter tot je recht komt.

In mijn praktijk vind je twee vormen van coaching:
Persoonlijke Coaching: voor mensen die de kwaliteit van hun leven willen vergroten.
Beroeps Coaching: voor mensen die vastlopen in hun werk.

De kosten voor coaching betaald door de werkgever bedragen €140,- (excl. BTW) voor een sessie van een uur.
Voor particulieren geldt een tarief van €93 (excl. BTW).